Hoe een interne serverfout van Paypal op te lossen?

Wat is de interne serverfout van PayPal? PayPal is een van de meest populaire online geldtransferservices. Met PayPal kunnen gebruikers veilig en snel geld verzenden. Ondanks het wijdverbreide gebruik, zijn er momenten waarop een gebruiker een interne serverfout tegenkomt.

Kom nu op oplossing van Paypal interne serverfout-

Als u een PayPal-rekening heeft en problemen ondervindt bij het overboeken van geld van uw PayPal-rekening naar uw bankrekening vanwege een intern serverprobleem, vraagt ??u zich misschien af ??hoe u omgaat met PayPal API-time-outs of hoe u een interne serverprobleem van PayPal kunt oplossen. Omdat uw apparaat vanwege systeemincompatibiliteit geen verbinding kan maken met de beveiligde PayPal-server, kunt u dit probleem tegenkomen bij het overboeken van geld van PayPal naar een bankrekening.

Omdat het probleem bij uw systeem ligt (internet, apparaat, enz.) en u geen verbinding kunt maken met de server om geld over te maken, moet u het apparaat opnieuw opstarten en de browser opnieuw installeren om het probleem op te lossen en geld over te maken. U kunt dit probleem oplossen door een paar methoden te gebruiken, of u kunt hulp zoeken bij het PayPal-klantenserviceteam.

U moet het probleem oplossen door de volgende trucs te gebruiken om het geld van uw PayPal naar uw bankrekening over te maken:

Als u problemen ondervindt bij het overboeken van geld met de ene webbrowser, probeer dan een andere en kijk of deze werkt. Webbrowsers maken gebruik van een verscheidenheid aan webbrowser-algoritmen en apparaatbeveiliging. U kunt dit probleem ondervinden vanwege de gepersonaliseerde instellingen van de browser, die worden opgelost als u een andere browser gebruikt.
Als het gebruik van een andere browser het probleem niet oplost, moet u om dezelfde reden een ander apparaat proberen en deze keer zou het moeten werken. Als je een ander apparaat hebt en deze fase kunt voltooien, krijg je kennis van de verschillende instellingen die beschikbaar zijn op andere apparaten.

Hiermee wordt de interne serverfout van PayPal opgelost, zodat u geld van uw PayPal-rekening naar uw bankrekening kunt overboeken. Als u na het volgen van de instructies nog steeds problemen ondervindt, moet u contact opnemen met de klantenservice van PayPal door hun telefoonnummer te bellen en de beste hulp voor uw probleem te krijgen. Nadat u hun telefoonnummer heeft gekozen, luistert u aandachtig naar de IVR-stem en drukt u op de toets om met een live-vertegenwoordiger te spreken. Uw geld wordt met de hulp van een live-operator van PayPal overgemaakt van uw PayPal-rekening naar uw bankrekening.

Krijg volledige informatie als u geen bankrekening aan uw PayPal-rekening kunt toevoegen:

Heb je je PayPal-account op je telefoon of tablet ingesteld? Wilt u uw PayPal-rekening koppelen aan uw bankrekening? U bent hier aan het juiste adres om te leren hoe u uw bankrekening het beste kunt koppelen aan de PayPal-apps die u onlangs heeft gedownload. Als uw PayPal-bankrekening met koppeling echter niet werkt, moet u de PayPal-software verwijderen en opnieuw installeren om aanpassingen aan te brengen en het proces correct te voltooien.

Hieronder volgen de manieren om u te helpen bij het toevoegen van een bankrekening aan PayPal waarvan de link werkt:

1. Schakel om te beginnen uw telefoon in en ga naar de PayPal-app, die u kunt openen door erop te klikken.
2. Selecteer de portemonnee in het vervolgkeuzemenu bovenaan de pagina en klik op de link.
3. Klik op dezelfde pagina op de kaart of bank en vervolgens op de bankrekening.
4. Als uw bank niet beschikbaar is, kunt u proberen op een andere bankrekening te klikken om deze toe te voegen als u er een heeft.
5. U kunt nu kiezen tussen het bekijken en sparen van rekeningen en het routeringsnummer en rekeningnummer van uw bank invoeren.

Krijg informatie over interne serverfout in PayPal

Bij het overboeken van geld van de ene PayPal-rekening naar de andere, kan een gebruiker verschillende problemen tegenkomen. De gebruiker kan in sommige gevallen een intern serverprobleem tegenkomen. Een server- of verbindingsprobleem is de meest voorkomende oorzaak van serverfoutberichten. Raadpleeg het afstemmingsproces om meer te weten te komen over de voltooide transactie van de koper om de interne serverfout van PayPal op te lossen.

Weet over fouten tijdens het toevoegen van de kaart aan PayPal

Als een persoon probeert een betaalpas of creditcard aan zijn PayPal-rekening te koppelen, maar een foutmelding krijgt, is dit waarschijnlijk te wijten aan een van de volgende factoren:

1. Het ingevoerde factuuradres verschilt van het factuuradres van de kaart.
2. Er kan slechts één PayPal-rekening tegelijk aan een kaart worden gekoppeld.
3. De CSC-code is drie keer verkeerd ingevoerd.
4. Wanneer acht kaarten aan één account zijn gekoppeld, verschijnt er een foutmelding.

Om een ??intern PayPal-probleem te verhelpen bij het toevoegen van een creditcard, moet de gebruiker de informatie nogmaals controleren en ten minste één kaart verwijderen als het maximale aantal kaarten is bereikt. Er kan contact worden opgenomen met de technische ondersteuning van PayPal voor meer informatie.

Nadat u de taak heeft voltooid, klikt u op Akkoord en selecteert u vervolgens de link die u door het proces van het toevoegen van een bankrekening aan PayPal leidt.

We hopen dat wat uw probleem ook is, als er nog een probleem is, u uw probleem kunt oplossen met de hulp van ons deskundige team. U kunt het gratis nummer PayPal Bellen Nederland .

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0Shares